2. nap

Az egyik reggel Kisfánti felébredt, és amikor kinyitotta a szemét, elkezdett sírni. Csakhogy tudjátok: Kisfánti egy bőgőmasina. Mindenért sír. Azon a reggelen például azért sírt, mert nem látott ki az ablakon. Ugyanis reggelenként mindig ki szokott nézni az ablakon, és ellenőrzi, hogy megvan-e még a titkos bunker, amit ő épített egyedül. A bunker igazából egy szürke sátor, amiben Kisfánti elrejti a rajzait. Burizer és Csuszta néha lerombolják a bunkert. Ilyenkor Kisfánti egész nap bőg. Most is azt gondolta, hogy Burizer vagy Csuszta eltakarták az ablakot valamivel, és kirámolják a bunkert. De nem volt igaza. Az ablakot valami más fedte be. Vajon mi?
Ábel

 A mai napra

„Most tükör által, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek, ahogy engem megismert Isten.” 1Korinthus 13:12

Fogj a kezedbe egy tükröt, és menj hátrafelé a ház egyik sarkából a másikba úgy, hogy az utat a tükörből nézed! A veszélyes helyeket (pl. lépcső) kerüld el! Ugye nem minden esetben egyértelmű, hogy merre is kell lépned?

Istent sem látjuk tisztán, csupán annyit tudhatunk meg róla, amennyit a mi véges emberi agyunk képes felfogni.

Gazdagítsd Istenről alkotott elképzelésedet a következő rajzok segítségével: 

https://jezusabaratom.hu/kifestok/