17. nap

 

Ugye milyen vicces ez a karácsonyfa őrület? Én csak nevetek rajta. Nekem igazából mindegy, milyen a karácsonyfa. Az én feladatom az ünnepi vacsora elkészítése. Én főzök a legjobban az egész csapatban. Ezt még Burizer is elismeri. Amíg a többiek kutatnak a fájuk után, addig én összeállítom a vacsorát. Sorolom a menüt. Mackónak mézzel leöntött sült halat készítek málnadarabokkal. Ez a kedvence. Burizernek pizzát és spagettit csinálok.

 

 

Kisfántinak is a kedvenc ételét készítem el, aminek a neve tejbelefán. 

 

A tejbelefán összetevői: 

egy pohár tehéntej, egy pohár kecsketej, egy pohár madártej, egy tábla tejcsoki, egy tál tejberizs, egy tál tejbegríz. Ha ezeket összekeverjük, megkapjuk a tejbelefánt. 

 

Zöldmacinak a legegyszerűbb főzni. Neki nem is kell főzni. Csak fel kell szeletelnem egy láda zöldalmát. Gorilla banánturmixba áztatott banánt kap. Szerintetek mit főzzek magamnak? Fogalmam sincs. Ez a legnehezebb.

 

Csuszta

 

 

A mai napra

„Szeretett testvérem, kívánom, hogy mindenben olyan jó dolgod legyen, és olyan egészséges légy, amilyen jó dolga van a lelkednek.” 3János 1:2

 

Beszélgess a szüleiddel arról, hogy mitől leszel egészséges!

Vágj ki újságokból zöldségeket, gyümölcsöket és más ételeket ábrázoló képeket, majd csoportosítsd őket aszerint, hogy egészségesek-e vagy sem.