10. nap

 

Csuszta tegnap azt állította, hogy ő a legjobb korcsolyás a csapatban. Igaza volt, egészen mostanáig. Ugyanis Gorilla a nyáron megtanult korcsolyázni. Görkorcsolyával. Nem ugyanaz a kettő, mert a görkorcsolyán kerekek vannak, míg a jégkorcsolyán egy vasdarab. Gorilla viszont mindkét féle korcsolyával nagyon ügyesen mozgott. Csusztát nagyon idegesítette, hogy Gorilla mindent jobban csinált nála. Ha Csuszta csinált egy szaltót, Gorilla kettőt csinált. Ha Csuszta csinált egy dupla pörgést, Gorilla csinált egy triplapörgést. Ha Csuszta begyújtotta a rakétákat, és körbeszáguldott a tavon, Gorilla mindig megelőzte. A hasamat fogtam a nevetéstől, amikor láttam, Csuszta mennyire bosszankodik. Végre Kisfánti bejött a jégre.
– Ha nagy elefánt leszel, te is olyan szaltókat csinálhatsz majd, mint Csuszta és Gorilla! – biztattam.
Azt már nem tettem hozzá, hogy egy elefánt alatt valószínűleg beszakadna a jég, ha szaltózna. Egy pillanat! Miért veszi le Csuszta a korcsolyát? Megnézem, mi történt…

Burizer


A mai napra


„De sok elsőből lesz utolsó, és sok utolsóból első.” Máté 19:30


A mai nap folyamán adj elsőbbséget mindenben családtagjaidnak, barátaidnak, és az embereknek! (Engedd őket magad elé mielőtt belépnétek valahová, köszönj előre mindenkinek jó hangosan stb.!)
Készíts a telefonoddal vagy szüleid telefonjával egy hangfelvételt: mondd el, miért szereted a szüleidet!